Élet-Jel Egyesület

"...Senki nem ad szabadságot felülről, ha több szabadságot akarunk, több felelősséget kell vállalnunk." (Ina May Gaskin)

Egyesületünkről

Az alapító okiratból

Az Élet-Jel Egyesület célja azon személyek, vállalkozások, tevékenységek, elképzelések, törekvések támogatása, tervezése és kivitelezése, melyek segíthetik a lányokat, nőket és családtagjaikat abban, hogy rátaláljanak azokra az alternatívákra, amelyek leginkább megfelelnek az egyének, kisebb- és nagyobb közösségek igényeinek, érdekeinek, ezáltal védi a család intézményét, és fontos szerepet vállal a mentális és szociális egészség védelmében, és megőrzésében.

Támogatás és együttműködés azon szervezetekkel, személyekkel, melyek támogatják a hazai egészségügyi gyakorlattól eltérő várandós-gondozási, és szüléskísérési módszereket, melyek a nemzetközi szakmai tapasztalatokon alapulnak.

Az egyesület fő tevékenysége

Mindazon programok támogatása, megszervezése és lebonyolítása, mely a fent említett cél érdekében kíván szolgáltatást nyújtani, szakemberek bevonásával.

Mára letisztult, hogy tevékenységünket elsősorban a várandósság és szülés körüli információk terjesztése, és a bábai ellátási modell szélesebb körben való megismertetése köré összpontosítjuk.

eletjelegyesulet@gmail.com